Камин на топол воздух

andreas topol vozduh

Технички спецификации 

   kW 6 8 10 12 35
 Максимална квадратура што може да загрее  m2 50 60 80 100 250
 Снабдување со електрична енергија V/Hz 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz
 Гориво   пелети пелети пелети пелети пелети
 Потрошувачка на гориво kg-h 0,4-1,2 0,5-1,6 0,6-2,1 1-3 3-8
 Резервоар капацитет  kg  27 27 27 27 72
 Димензии (ширина - должина - висина)  cm  50х50х107 50х50х107 50х50х107 50х50х107 77х90х153
 Тежина  kg  100 105 112 112 220
 Дијаметар на издувни гасови  mm  Ф80 Ф80 Ф100 Ф80 Ф100

 

За повеќе информации јавете ни се на 075-437-328

borii joantim