Камини за парно греење

 

joana parno greenje 16kW

joana 25 kotel parno greenje

Технички спецификации 

   kW 16 25 33
Максимална квадратура што може да загрее  m2  120 160 250 
 Снабдување со електрична енергија V/Hz 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz
 Гориво   пелети пелети пелети
 Потрошувачка на гориво  kg-h  1,2-3,2 1,5-5,0 2,0-6,0
 Резервоар капацитет  kg  22,5 37,5 50
 Димензии (ширина - должина - висина)  cm  54х56х107 54х56х127 54х56х157
 Тежина  kg  180 200 240
 Дијаметар на издувни гасови  mm  Ф80 Ф80 Ф100

 

За повеќе информации јавете ни се на 075-437-328

borii joantim